Er du mellem 18 og 35 år gammel? Vil du gerne lære nye mennesker at kende? Men er det svært for dig? Så er Værestedet Plexus måske noget for dig.

Det er nemlig et sted, du kan komme og møde andre, der har det på samme måde. Her kan man lære hinanden at kende i trygge, hjemlige rammer. Man kan også bare komme forbi et par timer og hygge sig i selskab med andre.

I Plexus lægger vi nemlig vægt på de ganske almindelige ting, vi gør derhjemme. Vi køber ind, laver mad og spiser sammen. Derefter spiller vi måske nogle spil eller ser en film.

Det koster ikke noget at komme og spise med i Plexus. Du skal bare melde dig til i løbet af den første halve time af åbningstiden; dvs. før kl. 17.30. Du kan derefter vælge at hjælpe til med enten at købe ind, lave mad eller vaske op efter aftensmaden.

Du behøver dog ikke være med til at spise. Hvis du bare har lyst til at kigge forbi til en kop kaffe eller for at hilse på, så er det også helt fint.

                                     Tivolitur, julen 2017

Nogle gange planlægger vi aktiviteter i eller ud af huset. Ud af huset kan det fx være en hyggelig juletur til Tivoli. Hjemme på Store Højbrøndsstræde 4 i værestedet kan en aktivitet være at lave julepynt i december, holde filmaften, fejre fastelavn osv.. Aktiviteter kan nogle gange koste penge at deltage i, men dette oplyses i god tid ifm. hver aktivitet.

Hver aften er der 3-4 frivillige til stede. De er hverken behandlere eller terapeuter, men almindelige unge, som gerne vil hjælpe andre med at lære nye mennesker at kende. De sørger for, at både nye og erfarne brugere føler sig velkomne. Og at rammerne for aftenens hygge er på plads.

Som bruger er du med til at skabe den gode stemning. Men det er helt i orden, hvis du er den stille type. Eller hvis du har en dårlig dag og ikke har lyst til at sige så meget. Det er der selvfølgelig forståelse for.

Vi glæder os til at se dig i Plexus Roskilde!

            Aftensmad i proces!
                             Spil og hygge
         Småkagebagning, julehygge 2017
       Plexus Roskildes tre års            fødselsdag, oktober 2018